| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dog_1 Zombieman

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 8:49 pm Temat postu: Poszukuję tę grę ;( |
|
|
Witam, od 2 miesięcy trapi mnie pewien problem, przypomniała mi się pewna gra w którą po raz pierwszy grałem na moim pierwszym komputerze : 266 hz 32 mb pamięci 800 mb dysk twardy. Niestety wiele nie pamiętam ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Zaczynam: był to raczej typ fps-a, chodziło się i strzelało z róznych broni (pamiętam że były shurlikeny ale nie jestem pewien do końca), było trochę lvl. Pamiętam 1 lvl na 100% gdzy wpływało się ?łodzią? do jakaś rzeczką wzdłuż jakiegoś ?zamku? i nagle tonęła bo z ?okna ktoś strzelał?. Pływałem pod woda po bramę/fosę by wziąść pod niej jakieś bonusy (kami, ammo). Były jakieś ?monstra? i ludzie. jeszcze jeden lvl pamiętam gdzie była łazienka w niej jakaś półnaga dziewczyna na sedesie Coś tam zabierałem i jak wracałem się to waliła mnie w plecy z jakieś broni, zawsze jak odchodziłem od nich. Bo ten sam lvl chyba pod jakimś wodospadem kolejna była (może pomylić mi się z dwiema różnymi grami bo byłem mały- 12 lat i nie kminiłem aż tak kompa). Więcej nie pamiętam niestety i proszę was bardzo o pomoc. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
s2325 Imp

|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 8:55 pm Temat postu: |
|
|
| Wygląda mi na Shadow Warrior wymieszane z Killing Time. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dog_1 Zombieman

|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Nie wierzę ;o ;D To jest shadow warrior. Wielkie dzięki Ci nie znajomy Teraz poszukać link do gry i zagram sobie dzisiaj ;d |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|