Stare Gry
www.StareGry.pl
Forum poswiecone jest w calosci starym grom komputerowym oraz stronie staregry.pl. Mozna takze dyskutowac o emulacji i starych komputerach.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poszukuję tę grę ;(

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Request
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dog_1
Zombieman
Zombieman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 8:49 pm    Temat postu: Poszukuję tę grę ;( Odpowiedz z cytatem

Witam, od 2 miesięcy trapi mnie pewien problem, przypomniała mi się pewna gra w którą po raz pierwszy grałem na moim pierwszym komputerze : 266 hz 32 mb pamięci 800 mb dysk twardy. Niestety wiele nie pamiętam ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Zaczynam: był to raczej typ fps-a, chodziło się i strzelało z róznych broni (pamiętam że były shurlikeny ale nie jestem pewien do końca), było trochę lvl. Pamiętam 1 lvl na 100% gdzy wpływało się ?łodzią? do jakaś rzeczką wzdłuż jakiegoś ?zamku? i nagle tonęła bo z ?okna ktoś strzelał?. Pływałem pod woda po bramę/fosę by wziąść pod niej jakieś bonusy (kami, ammo). Były jakieś ?monstra? i ludzie. jeszcze jeden lvl pamiętam gdzie była łazienka w niej jakaś półnaga dziewczyna na sedesie Wink Coś tam zabierałem i jak wracałem się to waliła mnie w plecy z jakieś broni, zawsze jak odchodziłem od nich. Bo ten sam lvl chyba pod jakimś wodospadem kolejna była (może pomylić mi się z dwiema różnymi grami bo byłem mały- 12 lat i nie kminiłem aż tak kompa). Więcej nie pamiętam niestety i proszę was bardzo o pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
s2325
Imp
Imp

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 8:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wygląda mi na Shadow Warrior wymieszane z Killing Time.
Powrót do góry
dog_1
Zombieman
Zombieman

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 5:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wierzę ;o ;D To jest shadow warrior. Wielkie dzięki Ci nie znajomy Smile Teraz poszukać link do gry i zagram sobie dzisiaj ;d
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Request Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: