Stare Gry
www.StareGry.pl
Forum poswiecone jest w calosci starym grom komputerowym oraz stronie staregry.pl. Mozna takze dyskutowac o emulacji i starych komputerach.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poszukuję starej gry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Request
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
songohan222
Zombieman
Zombieman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 8:34 pm    Temat postu: Poszukuję starej gry Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem a wiec pamiętać taką fajną gierkę jednak nie pamiętam nazwy ani żadnych skojarzeń tej nazwy gra wyglądała
mniej więcej tak plansza składa się z ziemi i chodziło się robakiem gra była na 2 osoby ekran był podzielony na 2 części 1 dla jednego
gracza 2 dla 2 wybierało się rożne tam bronie jakieś tabletki i takie inne używało się tam liny nie mogę sobie nic więcej skojarzyć proszę
pomóżcie mi odnaleść ta gierkę bardzo mi zależny Smile z góry dziękuję
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
s2325
Imp
Imp

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 8:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liero?
Powrót do góry
Kamikaze Muru
Zombieman
Zombieman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 10:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LIERO Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.StareGry.pl Strona Główna -> Request Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: