| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jaruczek Revenant

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 11:06 am Temat postu: Po co to komu? |
|
|
Po co wlasciwie zostal stworzony ten dzial? nikt tu nic nie pisze  _________________ Co jest buraki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wacek_1984 Spider Mastermind

Dołączył: 27 Maj 2002 Posty: 1823 Skąd: Pewna wioska na podlasiu
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 11:19 am Temat postu: |
|
|
Niema artykulow to nikt niepisze neima sie oczym wypowiedac i tyle. Jak zaczna sie pojawiac to dzial moze sie przyda. _________________ Chodzi o to czy jest kraniec wszechświata i czy jest on otoczony drutem kolczastym.
Póki możesz leżeć na podłodze niczego się nie trzymając, wcale nie jestes taki pijany. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
waste Spider Mastermind

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 7:33 pm Temat postu: |
|
|
a to ciekawe... chyba pierwszy raz zgodzę się z Panem J.
faktycznie, podforum nieużywane można bez problemu deaktywować (nie usunię się, a tylko będzie niewidoczne), żeby potem po wprowadzeniu artykułów je uaktywnić. trzy kliknięcia myszą - niewielki wysiłek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Brut[all] Spider Mastermind

|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 6:29 pm Temat postu: |
|
|
Echhh... kolejna inicjatywa w stylu "usunac wszystkich zeropostowcow"
Po co blokowac cos co w zaden sposob nie przeszkadza swoim istnieniem  _________________ Abandonware - Polskie Centrum Starych Gier |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaruczek Revenant

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 6:37 am Temat postu: |
|
|
nie wiem moze rzeczywiscie uatrakcyjnia forum(wieksza liczba dzialow)i moze zostac mi to nie przeszkadza ja tylko chcialem wiedziec  _________________ Co jest buraki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fean Baron Of Hell

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Ten dział powstał po to, że wszyscy tworzymy staregry.pl i jeśli coś co w jakiś tam sposób je reprezentuje zostało poddane wnikliwej opinii.
Powstał także po to, by wszyscy mogli dodać swoje 3 grosze do recenzji, bo nie każdy writer wyłapie koniecznie każdy smaczek zawarty w omawianej pozycji.
No i po co zamykać ten dział? Jak nie macie co zamykać to zamknijcie sobie pokoik z którego klikacie, albo piszcie inne posty, żeby Wam się nie nudziło
Czy ja wiem czy on uatrakcyjnia forum...? Chyba nie, bo poza paroma wznieconymi dawniej flameami to już tutaj jest cicho, do czasu zapewne Mimo wszystko blokowanie i kasowanie jest po prostu bez sensu.. _________________ Have you ever dreamt about Old Games Magazine?
OLDSQL ZIN |
|
| Powrót do góry |
|
 |
waste Spider Mastermind

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2004 2:52 pm Temat postu: |
|
|
poczytaj o brzytwie Ockhama. właśnie po to.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Thorven Revenant

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2004 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Takie odnoszę wrażenie, że jaruczek chyba miał rację.. Ostatni post z 10 września.. Opinie o artykułach ludzie raczej wyrażają pod artykułami.. hmm chyba chodziło mi o recenzje _________________ ¤¤¤ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
profit Spider Mastermind

|
Wysłany: Sob Sty 01, 2005 9:20 pm Temat postu: |
|
|
| Thorven napisał: | | Takie odnoszę wrażenie, że jaruczek chyba miał rację.. Ostatni post z 10 września.. Opinie o artykułach ludzie raczej wyrażają pod artykułami.. hmm chyba chodziło mi o recenzje |
w nowej wersji nieco to przerobie..
obecnie - fakt. to niewypal. _________________ Jim Von Profit
[OldiesPL] http://groups.google.com/group/oldiespl - grupa dyskusyjna o starych grach. Zalozona w 1999 roku.
[Classic Games On-Line] ostatnio pod adresem: http://www.staregry.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|